Teater Brændende Kærlighed | I FEEL GOOD| Foto: Gorm Valentin

 

I FEEL GOOD

 En kras komedie om at blive ramt af godhed 

Et lille fly fra Feel Good Airlines er nødlandet. Ud af vraget kravler; Den nydelige kaptajn, den charmerende stewardesse og en højst irriterende passager. Hvad sker der når man falder ned på jorden og bliver ramt af renlivet godhed? I FEEL GOOD er en fysisk komedie uden ord men med en masse volapyk.

I Feel Good er en fabel om at falde ned på jorden og blive ramt af godhed. Og som Luftkaptajn Peter Hawk fra Feel Good Airlines udtaler: ”Don´t panic! - alt er næsten under kontrol.”

I FEEL GOOD -  Kongens Have 7. til 21. juli 2019

Vingevalnøddeplænen (indgangen overfor Statens Museum for Kunst)

Tirsdag til Fredag kl.19.00, Lørdag og Søndag kl.16.00

GRATIS ADGANG

Medvirkende: Line Svendsen, Kristian Dinesen og Jens Kløft

Ide og manus: Annegrete Kraul & Jens Kløft Instruktør: Bodil El Jørgensen Scenograf: Henriette Drejer Lubanski Rekvisitør: Annika Nilsson Musik: Ib Tranø 

Tak til støtten fra Københavns Kommunes Scenekunstudvalg.

Tak til Mogens Hjere,Taastrup Bilhus.

Forestillingen er produceret med støttet fra Kunstrådets Scenekunstudvalg.

 

MEDDELELSE AF SÆRLIG KARAKTER:

En tradition slutter!

30 år i Kongens Have med gratis teater og et kæmpe publikum slutter desværre. 

Teatret Brændende Kærlighed har ikke fået støtte af Statens Kunstfonds Scenekunstudvalg i 3 på hinanden følgende uddelinger, - og nu er kassen tom. Derfor kan vi ikke længere spille vores sommerforestillinger gratis i Kongens Have. Det er med tungt hjerte, at vi siger farvel til en stor tradition og til jer, vores trofaste publikum. Heldigvis har Københavns Kommunes Scenekunstudvalg reddet denne sæson, så vi kan genopsætte publikums- og anmelder-darlingen I FEEL GOOD og spille  fra den 7. den frem til d. 21 juli. 

Vi tørrer øjnene og inviterer til et brag en festlig genopsætning.


Vores veninde og fan af teatret Edith Tamayo har taget initiativ til denne underskriftsindsamling. Støt hende endelig (og støt dermed os) Mange tak! ("Firma ahora" er spansk for: Underskriv nu!) https://www.change.org/p/kultur-og-fritidsudvalget-i-københavns-kommune-støt-teater-brændende-kærlighed?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_abi&recruited_by_id=88498be0-aab3-11e9-b765-e7fd2f14d073&share_bandit_exp=initial-16775345-es-ES&share_bandit_var=v1&utm_content=fht-16775345-es-es%3Av5

 

Kærlig hilsen

Teatret Brændende Kærlighed

 PRESSEMEDDELELSE: En tradition er slut pressemeddelelse (PDF)

Teater Brændende Kærlighed LOGO